Welkom

Welkom op mijn website! Deze is nog volop in ontwikkeling, vandaar dat er her en der nog wat informatie mist. Ik wilde echter niet langer wachten met het live zetten, omdat ik er gaandeweg toch aan zal blijven werken en hij nooit af zal zijn. Stuur me gerust feedback! 

logo.png

Binnenkort

Komende twee weken zal er weinig veranderen vanwege een aantal projecten die tijd vragen. Maar in principe is het de bedoeling dat er wekelijks een blog verschijnt. Deze kunnen informatief zijn, maar ik zal ze soms ook combineren met mijn persoonlijk ervaringen. Afgelopen zaterdag ben ik aan mijn opleiding fotografie begonnen aan de School voor Fotografie en ik verwacht daar wel interessante dingen mee te maken en leren. 

Ook lijkt het mij leuk om soms meer te vertellen over de projecten die ik doe, zowel in opdracht als voor mezelf. 

Only when you understand people, they may understand you. So even though you no not say anything, if you understand people there is some communication.
— Shunryu Suzuki

Tot die tijd

Nog even geduld dus! Totdat ik optimaal gebruik ga maken van mijn website, kun je me natuurlijk al wel volgen op Facebook, Instagram en Twitter. Op Instagram plaats ik foto's waar ik trots op ben. Op Facebook af en toe een update en wat foto's. Op Twitter ben ik vooral een papegaai en deel ik nieuws waarin ik geïnteresseerd ben met jullie.