WOEFFF

Voor mijn fotografieopleiding kwam ik in contact met Sylvia Bokern, eigenares van WOEFFF Hondenuitlaatservice. In een Vinex als Leidsche Rijn, vol gezinnen die huisje boompje én beestje spelen, is er genoeg behoefte aan deze service. Ook mijn ouders maakten dankbaar gebruik van een uitlaatservice, maar ik weet nog goed dat het niet makkelijk was om een goede uitlaatservice te vinden. In principe doet elke service hetzelfde: zorgen dat jouw hond buiten komt en zijn behoefte kan doen. De hoeveelheid tijd die de honden ook daadwerkelijk buiten besteden, is echter heel verschillend. Toen ik op zoek ging naar uitlaatservice die mij wilde helpen bij een opdracht, wilde ik zeker weten dat het een goede zou zijn. Eén die weet wat honden nodig hebben. 

WOEFFF kenmerkt zich als 'Veilig, kleinschalig en persoonlijk'. Sylvia wandelt met maximaal zeven honden uit de buurt, zitten weinig in de auto en mogen lekker loslopen (in losloopgebied). Een tijdje terug liep ik een ochtend met haar mee. Het was koud, maar de zon scheen en als hondenliefhebber was het super leuk om weer een keer onder de honden te zijn! Bekijk hieronder de foto's. 

De foto's