Wielergekte

Met een wielrenner, veldrijder en mountainbiker (1 persoon) in huis is het geen verrassing dat het fotograferen van deze sporten op mijn pad kwam. Dit voorjaar mocht ik al foto’s maken tijdens de Jubileumeditie van de Movares WielerClassic. Dit najaar fotografeerde ik onder andere het Open Utrechts Kampioenschap Veldrijden.

Hieronder vind je een aantal foto’s. Je kunt alle foto’s bekijken op Oypo. Vind je het leuk om een verslag van die dag te lezen? Ga dan naar de website van Wielervereniging Het Stadion.

Voor de start van het Open Utrechts Kampioenschap Veldrijden op de Nedereindse Berg

Voor de start van het Open Utrechts Kampioenschap Veldrijden op de Nedereindse Berg

In tegenstelling tot wielrennen, kun je bij Veldrijden nagenoeg langs het gehele parcours fotograferen. Deze wedstrijd vond plaats op de Nedereindse Berg in Nieuwegein. Ik kon gemakkelijk van de ene plek naar de andere lopen en dat leverde dan ook flink wat variatie in foto’s op. Nog een groot voordeel: ik hoorde de bel voor de laatste ronde en was dus op tijd voor de finish. Maar goed ook, want die had ik voor geen goud willen missen.

Links: Koen Timmermans (2e plaats), rechts: Roel de Vries (1e plaats)

Links: Koen Timmermans (2e plaats), rechts: Roel de Vries (1e plaats)