Sponsoractie MARKdierenarts

Een goed doel steunen én leuke foto's van jou en je hond? Het kan! Het team van MARKdierenarts in Vleuten gaat in april naar Portugal om in een asiel te helpen. Zij doen dit uit eigen initiatief en kunnen daarom alle hulp gebruiken. Er zijn verschillende sponsoracties om onder andere medicijnen en materialen te kunnen kopen en een fotoshoot is er een van!

Fotoshoot op Landgoed Heidestein (Zeist)

Steun de actie van MARKdierenarts met €50 en krijg een fotoshoot! Op zondag 15 april gaan we tussen 14:00 en 17:00 uur het bos in. We maken een planning, zodat iedereen minimaal 15 minuten de tijd krijgt om met mij foto's te maken. Dit kunnen allerlei foto's zijn! Een portretfoto van jou en je hond, een groepsfoto van het hele gezin of een mooie foto van je hond in het bos. 

Je kunt je bij MARKdierenarts aanmelden door te mailen naar info@markdierenarts.nl

Binnen twee weken stuur ik je een selectie foto's waaruit je kunt kiezen. Je krijgt 5 digitale foto's in gemiddelde afdrukkwaliteit, wat inhoudt dat je ze tot een formaat van 20x30 cm kan afdrukken. Mijn logo staat (klein) linksonder in de foto.

Wil je meer foto's, een groter formaat of geen logo op de foto, dan kan dat ook! Hiervoor gelden de volgende prijzen:

  • 5 extra foto's in gemiddeld afdrukkwaliteit      €50,-
  • zonder logo, per foto                                       €5,-
  • Foto in hoogste kwaliteit, per foto                   €5,-

Daarnaast krijg je van mij 10% korting op een volgende shoot! Dat hoeft niet per se met je huisdier te zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Woefff Uitlaatservice-0940.jpg