Fotoshoot MARKdierenarts

MARKdierenarts haalde bijna 3000 euro op om asieldieren in Portugal te helpen. Op 18 april vertrokken Yasmin, Marc, Lonneke, Lucas en Mark naar het asiel Guadi-Centro de Animais in Castro Marim om te ontvlooien, castreren, vaccineren en ontwormen. Waarom? Omdat ook deze dieren, net als vele honden in Nederland, een warm thuis en een familie verdienen. Door deze dieren te helpen vergroot Mark de kans dat ze die zullen vinden. 

Band tussen mensen en dier

Een van de vele acties om geld in te zamelen was de fotoshoot. Dit bracht €350,- op én een ontzettend leuke middag in het bos. Rennen, rollen en ravotten in de huis... door zowel mens als hond! Werken met dieren is onvoorspelbaar, maar o zo leuk. Als fotograaf en dierenliefhebber kwam glashelder naar voren hoe belangrijk dieren voor ons zijn. Tijdens het fotograferen zag ik de liefdevolle blikken tussen hond en baasje. Ik zag een gezin met hond als gelijken met elkaar spelen. Ik zag hoe een jongen met een verstandelijke beperking vrienden werd met een langslopende hond en hoe deze hond zich aanpaste aan de jongen. Ik hoorde de 'eenzijdige' gesprekken tussen de baasjes en hun hond en genoot van de verhalen die men elkaar vertelde. 

Schoonheid

Behalve de liefde en de relatie tussen mensen en dieren, vond ik het bijzonder om de honden goed te bekijken. Hun vacht, ogen, tanden, tong, neus... zo vanzelfsprekend, maar ook zo interessant. Met namen de intelligentie in hun blik viel mij op. Oordeel zelf.

10% korting voor je pup

Heb jij net een pup? Ga dan naar MARKdierenarts voor het puppypakket. Daarin vind je ook een kortingsbon van 10% voor een fotoshoot van of met je pup op locatie. Neem voor meer informatie en prijzen gerust contact met me op. 

Dit kan natuurlijk ook zonder kortingsbon van MARKdierenarts ;-).