Fotografie

Soms zeggen beelden meer dan woorden. Of versterk je boodschap met kwalitatief hoogwaardig en uniek beeldmateriaal. Weg met stockmateriaal. 

 
 

Tekst schrijven

Vrijwel elk platform of medium is geschikt voor beeldgebruik bij tekst. En waarom zou je je tekst niet willen ondersteunen met mooi beeldmateriaal wanneer dat kan? Ik schrijf zowel teksten voor online als offline gebruik én zorg voor bijpassende foto's. Ik zorg dat de tekst en foto's op elkaar aansluiten en versterken door me te verdiepen in jouw stijl, jouw doelgroep en je doelstelling.

Beeld wordt steeds belangrijker. Ook wanneer de foto de hoofdrol speelt en tekst alleen ondersteunt of uitleg geeft, is het noodzakelijk om genoeg aandacht te besteden aan de tekst. 


Fotografie

Een advertentie, artikel of website ziet er veel leuker en aantrekkelijker uit met goed beeldmateriaal. Origineel fotomateriaal helpt niet alleen je tekst aantrekkelijk te maken, maar verhoogt ook de begrijpelijkheid. Ik help je door unieke foto's te maken die echt bij jou en je boodschap passen, zodat je geen stockmateriaal hoeft te gebruiken. 

Wil je alleen hulp bij foto's? Geen probleem!

 

Het inhuren van een fotograaf hoeft niet duur te zijn! Hoe? Kijk dan snel verder.


aircraft-1877135_1280.jpg

Contact

Heb je vragen of wil meer informatie over hoe ik jou kan helpen? Vul dan het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je benieuwd naar de prijzen voor dit pakket? Omschrijf je opdracht in het contactformulier voor een offerte op maat.