Redactie

De puntjes op de i en nog meer: is de tekst begrijpelijk, goed opgebouwd en geschikt voor je doel?

 
 

redactie

Heb je al een tekst op de plank liggen, maar wil je deze naar een hoger niveau tillen? Als redacteur controleer ik de tekst op spelling, grammatica en structuur. Om de tekst en de boodschap nog beter te maken zorg ik voor indien gewenst voor opmaak in huisstijl en ga ik voor je op zoek naar mooi én ondersteunend beeldmateriaal.

Ik redigeer vrijwel alle soorten teksten: van scriptie tot boek en van blog tot facebookbericht. Bij online teksten houd ik uiteraard rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO).


Optioneel: Beeldredactie

Tekst zegt veel, maar kan worden versterkt door goede afbeeldingen of foto's. Als beeldredacteur zorg ik voor het juist beeld die de boodschap van de tekst nog verder versterkt. Ik verzamel bestaand beeldmateriaal en lever deze op juiste formaten aan. Of het nu gaat om een afbeelding bij een blog, nieuwsbericht, artikel of facebookpost, voor iedere boodschap en kanaal lever ik krachtige beelden. 

Wil je unieke foto's? Foto's die perfect bij jouw boodschap passen en niemand anders heeft? Kijk dan bij Tekst & Foto.


aircraft-1877135_1280.jpg

Contact

Heb je vragen of wil meer informatie over hoe ik jou kan helpen? Vul dan het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je benieuwd naar de prijzen voor dit pakket? Omschrijf je opdracht in het contactformulier voor een offerte op maat.