Tekst

Een blog, artikel, interview, zakelijke of persoonlijke tekst. Iedere boodschap verdient een goede tekst.

 
 
Potlood.jpg

Schrijven

Een tekst schrijven is voor velen een lastig klus. Wil je blog bijhouden, een pakkende tekst voor een advertentie of een mooi interview publiceren? Als tekstschrijver ga ik voor jou aan de slag, zodat jij je kunt doen waar je goed in bent. 

Ik schrijf zowel teksten voor online als offline gebruik, waarbij ik me in beiden gevallen verdiep in jouw stijl, jouw doelgroep en je doelstelling. 

 

 


download (3).jpg

Redigeren

Heb je al een tekst op de plank liggen, maar wil je er zeker van zijn dat deze ook echt goed is? Zet je zorgen over spelling, grammatica en structuur aan kant. Als redacteur zorg ik er bovendien voor dat teksten prettig lezen. 

Ik redigeer vrijwel alle soorten teksten: van scriptie tot boek en van blog tot facebookbericht. Bij online teksten houd ik uiteraard rekening met zoekmachineoptimalisatie (SEO). 


aircraft-1877135_1280.jpg

Contact

Heb je vragen of wil meer informatie over hoe ik jou kan helpen? Vul dan het contactformulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ben je benieuwd naar de prijzen voor dit pakket? Omschrijf je opdracht in het contactformulier voor een offerte op maat.